BALIKESİR BELEDİYE'Yİ KARTAL UÇURDU 1-0

BALIKESİR BELEDİYE

Balıkesir Belediyespor 13.hafta karşılaşmasında Bursa temsilcisi Mudanyaspor'u Kartal2ın golü ile aştı.


Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor 13.hafta karşılaşmasında Bursa temsilcisi Mudanyaspor'u konuk etti.

Belediyespor maçın genelinde iyi oynadığı karşılaşmada Kartal'ın 31.dakikada attığı gol ile 1-0 kazandı ve son dört maçta üçüncü galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Soğuk bir havada oynana karşılaşmada Belediyespor bir çok fırsattan da  yararlanamazken sahadan altın değerinde üç puanla ayrılarak puanını 17'ye çıkarmayı başardı.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz maçın hemen başında Ayberk ile golü buldu. Fakat pozisyon çift vuruş olduğu için filelere giden  top gol değeri kazanmadı. Rüzgarı da arkasına alarak ataklarını sıklaştıran Belediyespor aradığı  golü 31. Dakikada buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Kartal düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. Bu golle skor avantajını yakalayan Belediyespor golden sonrada ataklarını sürdürdü. 38. Dakikada Erdal7ın soldan yaptığı ortada uçarak kafa vuruşunu yapan Mecit topu kalecinin üzerini nişanlayarak % 100'lük golü kaçırdı.  İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken 2. Yarı da Belediyespor skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi.  Oyunu kendi yarıalanında kabul eden Belediyespor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Kalesini gole kapatan Belediyespor zorlu mücadeleyi 1-0 kazanarak çok kritik bir galibiyete imza attı.



Stad: AHP Belediye

Hakemler:  Alper Çetin *** , Emrah Ünal **, Halil İbrahim Kızılcan **, Doğan Ünsal **

Balıkesir Belediyespor: Aydın ** , Burhanettin**, Muhammet **, İsmail *, Kartal **** ( Furkan **), Erdal ***, Semih *** , Mecit ** ( Ahmet *), Ayberk *** ( Erol *) , Yusuf **

Mudanyaspor : Melih **, Mehmet ** ( Osman *) , Serdar ** ( Oğuz * ), Edip **, Hüseyin ***, Sedat **, Ali **, Ahmet *, Murat **, Yücel **, Orkun ***

Gol: Dk 31 Kartal ( Balıkesir Belediye ) 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false